top of page

DREAM ICE

Vegan, rijst, diabetes ...

Heb je een lactose, gluten, suiker ... allergie of intolerantie? Ben je diabetici of veganist en wil je toch genieten van een lekker ijsje? Dan bent u bij Dream Ice aan het juiste adres! Voor mensen met een lactose allergie of intolerantie hebben we rijst ijs in doosjes van een halve liter. Er zijn meerdere smaken verkrijgbaar. Voor mensen met een glutenallergie : de meeste smaken van ons gewoon ijs zijn glutenvrij behalve degene die koekjes bevatten zoals speculoos, cookie's, bueno ...

Voor de diabetici hebben we ijs op basis van koemelk, gezoet met zùsto. Dit heeft geen invloed op de suikerspiegel. Het rijst ijs komt ook in aanmerking het is gezoet met stevia. Voor de veganisten hebben we rijst ijs in meerdere smaken (volledig plantaardig!). Heeft u een allergie of intolerantie die hierboven niet vermeld staat? Kom gerust eens langs en we bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Diabetes ijs

 

Op basis van koemelk gezoet met zùsto in dozen van 0,5 liter (7,95€)

 

Volgende smaken verkrijgbaar (niet alles in voorraad, maar kan wel besteld worden)

vanille, chocolade, mokka, pistache, praliné, stracciatella, aardbei, banaan, bosvrucht, meloen en framboos

Vegan ijs

 

(lactosevrij/suikervrij) rijst ijs verkrijgbaar in dozen van 0,5 liter (7,95€)

 

Volgende smaken verkrijgbaar (niet alles in voorraad, maar kan wel besteld worden)

vanille, chocolade, mokka, praliné, pistache, stracciatella, pinda, kaneel, munt, brésilienne, oreo, groene appel, perzik, passievrucht, meloen, citroen, sinaasappel, aardbei, braambes, kersen, krieken, banaan, ananas, framboos, bosvrucht, kiwi, cassis en mango.

Kom langs in onze winkel en ontdek ons assortiment.

bottom of page